عنوان: ثبت نام کلاسهای جایگزین آزمون EPT شروع شد.

خلاصه خبر:

متن :

پیرو مصوبه شورای برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه مورخ 21/1/97 و به منظور بهبود سطح زبان انگلیسی دانشجویان دوره دکتری تخصصی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به برگزاری کلاس‌های آمادگی زبانEPT  نموده است.

دانشجویان گرامی توجه فرمایید داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بین 200 تا 390 شده می بایست در کلاسهای سطح یک ثبت نام کنند و داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بین 400تا590 شده می بایست در کلاسهای سطح دو ثبت نام کنند و داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بالاتر از 600 شده می بایست در کلاسهای سطح سه ثبت نام کنند . کلاس‌های مذکور در هر ترم به مدت یک ماه و نیم و 9 ساعت در هفته خواهد بود. در صورتی که  نمرات کسب شده در آزمون‌های پایان هر ترم آموزشی، حداقل 50 باشد میانگین سه نمره مذکور به عنوان جایگزین نمره آزمون زبان EPT دانشجویان دوره دکتری تخصصی قابل پذیرش خواهد بود.

خواهشمند است هر دانشجو مطابق با نمره تعیین سطح خود ثبت نام نماید در غیر این صورت عواقب آن به عهده داوطلب می‌باشد. دانشجویانی که در آزمون تعیین سطح شرکت نکردند می توانند در کلاس‌های سطح یک اقدام به ثبت نام نمایند.

نتایج آزمون تعیین سطح در سایت www.azmoon.net  اعلام شده است .

دانشجویانی که در آزمون پایانی کلاسهای جایگزین EPT نمره لازم را کسب نکرده اند مجددا می بایست در کلاس ثبت نام نمایند.

لینک ثبت نام: http://sc.iauec.ac.ir/DepartmentInfo/1011